Liburnicon 2015: Poziv na cosplay natjecanje

Liburnicon 2015, News

Opako nam se približava Liburnicon, a s njime i cosplay natjecanje! Sigurni smo kako se već naveliko pripremate sa svojim kostimima i ulogama, no evo i nekoliko riječi organizatora oko teme. Kao što je već običaj, cosplay natjecanje na Liburniconu će trajati dva dana – petak i subotu kada će u večernjim satima biti proglašenje pobjednika. Poput prošle godine, glasanje se odvija u dva pravca: imamo glasove publike koja nam daje jednog pobjednika, te glasove žirija koji dodjeljuju prva tri mjesta za najbolji cosplay.

Group cosplay photo with Guests of Honor at Liburnicon 2014. Pravila su jednostavna; tokom  petka ili subote (ako niste prisutni u petak) preuzimate knjižicu u koju ćete skupljati glasove publike u obliku naljepnica, dok se glasovi žirija dobivaju kroz prezentaciju/e koju ćemo vršiti za samog trajanja natjecanja.
Ocjenjivat će se izrada kostima, makeup, detalji i sveukupni dojam, dok će vam performans Award-winning Xena cosplay costume at Liburnicon 2014. Almost completely home-made.(koji nije obavezan) donositi dodatne bodove. TEME Liburnicon cosplayja 2015. godine su „putovanje kroz vrijeme“, “Igra prijestolja” (uz bogate nagrade HBO-a) i „slobodna kategorija“ 

Prijave su kao i do sada online na mail maja.mirkovic9@gmail.com do samog početka Liburnicona 21.08., a nakon toga na oglasnoj ploči na samom konu.  Sve što trebate napraviti je napisati svoje ime, prezime, godine, lika kojeg cosplayjate, te kategoriju u kojoj se želite natjecati. Naravno, uz obilje dobre zabave očekuju vas i odlične nagrade J A sada nema ništa drugo nego vam poželjeti sreću i kreativnost!  Upregnite mozak, zaposlite ruke i zablistajte na Liburniconu 2015!