Pregledavate staru ediciju Liburnicona. Pogledajte Liburnicon 2016.

Festival Liburnicon, od 28. do 31. 08. 2014. Opatija

Ulaznice i pravila

Ulaznice za Liburnicon možete kupiti online ili osobno na samome festivalu.

Cijene:

70kn (9,5 ~ 12,5 ) = 3 dana / 3 days
60kn (8€ ~ 10,5$) = dva dana / two days
40kn (5,5€ ~ 7$) = jedan dan / one day
20kn (2,5€ ~ 3,5$) = nedjelja / Sunday
Besplatno ( free ) =
četvrtak / Thursday

besplatan ulaz / free entry: VIP gosti, gosti, organizatori, volonteri, voditelji programa i djeca mlađa od 12 god, svi posjetitelji s višim stupnjevima invalidnosti.

Ulaznice možete kupiti i ovdje preko sustava Entrio!

ORGANIZIRANO NOĆENJE:ako dolazite iz daleka, a nemate novaca za smještaj u nekim od opatijskih hotela, organizirano je noćenje u dvorani za sve noći. Prijave za smještaj možete slati na liburnicon@gmail.com Nažalost, broj mjesta je ograničen stoga što prije požurite! Kotizacija za jedno noćenje iznosi 20kn. Ponesite vreće za spavanje ili spužve.

Pravila festivala: U unutrašnjem prostoru održavanja festivala zabranjeno je donošenje i konzumiranje vlastitog pića. Osobe koje zateknemo u prostorijama gdje se održava festival biti će zamoljene da predaju piće ili iziđu na otvoreno. U slučaju gužve na prostoru odvijanja vanjskog programa posjetitelji s vlastitim pićem ne smiju zauzimati mjesto na festivalskim klupicama posjetiteljima koji su kupili piće na festivalu. Točenje alkoholnih pića je zabranjeno posjetiteljima mlađim od 18 god. Festivalska politika ne tolerira sva ilegalna opojna sredstva, narkotike i nasilje na prostoru održavanja festivala. Molimo sve posjetitelje na ulazu u prostorije festivala da istaknu akreditacije kako bi redarskim službama olakšali posao i samim time smanjili gužve na ulazu. Svaki posjetitelj zatečen u prostorijama održavanja festivala bez valjane akreditacije biti će zamoljen da napusti prostorije festivala ili kupi akreditaciju na prodajnom mjestu. Posjetitelji koji budu narušavali javni red i mir, te činili kaznena djela protiv ljudi ili imovine biti će oduzeta akreditacija, te će biti udaljeni od strane zaštitara i po potrebi biti zadržani do dolaska policije. Svaki posjetitelj je odgovoran za svoju osobnu imovinu na prostoru festivala te se u slučaju krađe udruga “Kulturni front” ili organizatori pojedinačno ne mogu smatrati odgovornima. Do sada nisu zabilježeni takvi slučajevi i mi dajemo sve od sebe svake godine da tako i ostane. Mole se svi posjetitelji da se pridržavaju uputa organizatora i zaštitarske službe. Posjetitelji imaju zabranu iznošenja ili odnošenja festivalskog inventara s područja održavanja festivala. Kućnim ljubimcima je zabranjen ulaz u unutarnji prostor održavanja festivala osim u slučaju psa vodiča za slijepe osobe.